Workshops 2016

"Beeldhouwen in steen is als een avontuurlijke reis door zowel je eigen voorstellingsvermogen als door de materie"

Evenals vorige jaren organiseer ik, Hanneke Pereboom, ook dit jaar weer meerdere workshops beeldhouwen in steen.Al vele jaren ben ik als docente boetseren beeldhouwen verbonden aan diverse instellingen in het noorden van het land. Sinds 1997 organiseer ik in eigen atelier/tuin meerdaagse workshops beeldhouwen in steen.

Tijdens deze workshops is het mogelijk om onder deskundige begeleiding in de buitenlucht te werken met de zachtere steensoorten zoals albast en serpentijn (Zimbabwe).
Bij slecht weer kan er binnen in het atelier gewerkt worden.

Steen is ter plekke te koop v.a. € 2,50 per kg.

Er is gereedschap aanwezig maar aangeraden wordt, indien mogelijk, eigen gereedschap mee te nemen zoals houtbeitels, houtraspenenz.

Tevens is er de mogelijkheid tot overnachten met eigen tent of kleine caravan.
Dit kost € 7,50 euro p.p.p.n.

Kosten
De kosten voor deelname aan de workshop zijn €63,- per persoon, per dag. Dit is van 09.00-16.00 uur. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en een uitgebreide lunch.

Het het maken van een beeld van albast of de zachtere serpentijnsteen ben je over het algemeen 2 dagen bezig, een beeld van de iets hardere serpentijnsoorten maak je ongeveer in 3 dagen. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van de afmeting van de steen.

DATA  2016
  
10/11 september
17/18 september
 

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je leuk om deel te nemen aan een workshop? Neem dan hier contact op.

Mocht u met en groep van minimaal 6 personen op een ander moment een workshop willen volgen dan is dat , in overleg, mogelijk.

Nieuws

Data workshops 2016

ArrayBekijk hier de data voor de workshops 2016. Lees verder

Expositie

momenteel geen gastexposant. Lees verder